🌲🌲🌲//Pădurea Maib/// la Cruzesti🌲🌲🌲

🌲🌲🌲//Pădurea Maib/// la Cruzesti🌲🌲🌲

Dacă dispoziția bună ar avea o formulă ar suna în felul următor: un pic de soare, un pic de vânt, oameni și 150 de brazi plantați.

Astăzi, 12 februarie, împreună cu echipa Maib, ne-am reîntalnit să finalizăm plantarea începută în toamna anului curent în satul Cruzești, municipiul Chișinău.

Brazii au fost plantați pe perimetrul logou-lui Maib.

Speciile de conifere trebuie plantate după primele înghețuri, ca aceștia să între în starea de repaus. Până în luna martie bradul se adaptează perfect, și începe în plină forță perioadă de vegetație.

Brazii vor fi îngrijiți şi monitorizaţi timp de 3 ani, până la reuşita finală a acestora. Vor fi udați pe timp de vară și va fi cosită iarba din jurul acestora. Terenul împădurit va fi protejat prin îngrădirea cu un gard temporar.

Cu toate că a fost un vânt puternic, la final de plantare ne-am bucurat de apariția soarelui.

Nadejda Cebotari, președinta A.O. Hai Moldova: ,,Pădurea Maib este un proiect unic, frumos dar și cu impact de mediu și social. Plantăm în premieră o pădure în comuna Cruzești, iar localnicii sunt încântați. Sperăm ca acest exemplu să inspire cât mai multe companii să planteze păduri alături de noi”.

Constanța Bontea, angajată Maib: ,,Mi-a trezit interesul de a veni și de a monitoriza dacă s-au prins puieții plantați, și pentru a finaliza ceea ce am început în toamna anului curent. Republica Moldova are nevoie de copaci, și noi echipa Maib ne dorim ca prin această plantare să fim un exemplu pentru ceilalți”.

Dumitru Niculăiță, angajat Maib: ,,Am venit astăzi la plantare ca să ducem până la capăt lucrul început din toamnă și sper că peste ani vom veni și ne vom odihni la umbra acestor copaci. Noi cei de la Maib suntem promotorii unui mod activ de viață, sănătos, sustenabil și ecologic”.

Vă mulțumim echipa maib pentru inițiativa voastră frumoasă și pentru colaborare fructuoasă! #haimoldova#milliontreesmoldova#pădureamaib

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *