Mesajul primarului

 

12512101_958225347585123_1374934042_nStimaţi locuitori ai comunei Cruzeşti!

Sunt onorată să reprezint oamenii din această localitate pitorească, cu tradiţii şi obiceiuri bogate, cu oameni harnici şi binevoitori, care îşi au rădăcinile încă de la răzeşii lui Ştefan cel Mare.

Sunt sigură că doar împreună putem reuşi să facem astfel încât localitatea noastră să devină cu adevărat atractivă. Pentru aceasta e necesar ca fiecare să conştientizeze că adevărata schimbare vine de la fiecare din noi, de la abordarea corectă a lucrurilor, de la schimbarea mentalităţii fiecăruia dintre noi, de la felul în care putem analiza şi păstra tot ceea ce se face şi se întâmplă în jurul nostru.

În calitate de primar, vreau ca localitatea noastră să fie amenajată şi curată. Pentru aceasta am contribuit la încheierea contractelor de salubrizare cu un agent economic. Angajăm oameni care menţin curăţenia în locurile publice. Reparăm străzi, amenajăm locuri publice, plantăm arbori, etc. Şi toate acestea se fac din banii cu care mulţi dintre Dumneavoastră contribuie la bugetul satului şi al statului.  Iată de ce vreau ca şi oamenii să conştientizeze importanţa acestor aspecte, să contribuie la menţinerea ordinii în jurul gospodăriilor proprii, dar şi în locurile publice (staţii auto, stadion, şcoală, magazine).

Vreau ca elevii care îşi fac studiile la gimnaziul din localitate, dar şi copilaşii care frecventează grădiniţa să se mândrească de profesorii şi educatorii care le călăuzesc drumul în viaţă. În acest context voi susţine orice proiect demarat la aceste instituţii, care va aduce plus valoare copiilor , dar şi cadrelor didactice care se dedică pentru ca generaţiile pe care le educă să crească sănătoase şi apreciate oriunde vor ajunge în lume.

Vreau ca Oamenii acestei comune să se simtă fericiţi şi protejaţi în localitatea în care trăiesc. Aş vrea să veniţi la Primărie cu propuneri, idei astfel încât viaţa noastră, a tuturor, să fie mai uşoară, chiar şi în condiţiile în care ţara trece prin momente mai dificile.

Aş vrea să ne fiţi şi mai aproape, iar pentru aceasta permanent plasăm informaţia de interes public pe panourile informative din localitate  sau pe pagina de facebook Cruzeşti, devenită foarte accesată în ultima perioadă. Pe site-ul oficial www.cruzesti.md vă vom ţine la curent cu informaţia de interes public (decizii ale Consiliului Local, dispoziţii ale Primarului referitor la activitatea Primăriei şi nu doar, anunţuri, telefoane utile, etc.), astfel încât să fim cât mai transparenţi, iar Dumneavoastră – Cetăţenii noştri-să fiţi la curent cu orice se întâmplă în jur.

În speranţa că acest mandat, pe care mi l-aţi încredinţat, va fi unul care să nu vă dezamăgească, iar lucrurile frumoase să domine în localitatea noastră, Vă asigur de toată deschiderea pe care o am faţă de Dumneavoastră!

Cu respect, Violeta CRUDU

Primar